BÆREOLIER

Wetality Essential oils

DET HANDLER OM, AT VÆLGE DEN RIGTIGE BÆREOLIE

Alle bærerolier er unikke og tjener forskellige formål. Nogle bruges bedst til, at fortynde de naturlige potente essentielle olier, andre til massage og andre er fantastiske til hudpleje og behandling - de fleste kan bruges alene eller blandes med essentielle olier til at tjene specifikke formål.
Det er vigtigt, at du vælger bærerolier af den bedste tilgængelige kvalitet for at sikre optimal er brug og ønskede resultater.
Bæreolier forbedrer også virkningen af ​​de fleste essentielle olier, og det er derfor vigtigt at vælge den rigtige.
Wetality’s certificerede organiske bæreolier tilbyder en fremragende løsning.

Wetality Essential oils

DET HANDLER OM, AT VÆLGE DEN RIGTIGE BÆREOLIE

Alle bærerolier er unikke og tjener forskellige formål. Nogle bruges bedst til, at fortynde de naturlige potente essentielle olier, andre til massage og andre er fantastiske til hudpleje og behandling - de fleste kan bruges alene eller blandes med essentielle olier til at tjene specifikke formål.
Det er vigtigt, at du vælger bærerolier af den bedste tilgængelige kvalitet for at sikre optimal er brug og ønskede resultater.
Bæreolier forbedrer også virkningen af ​​de fleste essentielle olier, og det er derfor vigtigt at vælge den rigtige.
Wetality’s certificerede organiske bæreolier tilbyder en fremragende løsning.

Wetality Essential oils

Alle Wetality bæreolier er certificeret FOOD GRADE, og er velegnet til fødevare-, drikkevarer- og aromaindustrien.

Wetality Essential oils

Wetality’s bæreolier er vand / dampdestilleret eller mekanisk koldpresset - der anvendes ikke kemikalier, opløsningsmidler eller giftige stoffer.

Wetality Essential oils

Wetality’s bæreolier er 100% rene, naturlige, økologisk og certificeret FOOD GRADE.

Wetality Essential oils

Alle Wetality’s bæreolier bliver hver især dyrket i de områder hvor de trives bedst. F.eks er citronerne fra Sicilien og Rosmarinen fra Marokko.

CASTOR
BÆREOLIE

Castorbønner er blevet opdaget af de gamle egyptere og brugt af deres læger til at beskytte øjnene mod irritation. Påstået brugte Cleopatra det som et skønhedshjælpemiddel. For 1.400 år siden blev det introduceret til Kina fra Indien og er en af de ældste dyrkede afgrøder.

I dag bruges det til dets antiinflammatoriske og vækstfremkaldende egenskaber.

UDSEENDE
Klar gul tyktflydende væske.

FORDELE
Ricinusolie/Castorolie er en stabil blank olie, der mest bruges i dekorativ kosmetik (lipgloss, læbestift, mascara). Det er en naturlig fugtighedscreme, der forhindrer vandtab gennem de ydre lag af huden. Unik i sin sammensætning på grund af ricinolsyren.
Castorolies sammensætning gør den til en ideel hjælp ved mindre sårhelingsprocesser, reduktion af symptomer på den akne-udsatte hud og som en ekstra naturlig hjælp ved behandling af svamp.
Dens kemiske bestanddele har stærke antibakterielle og antiinflammatoriske virkninger - alle disse egenskaber gør den til en god kandidat til hud, tilbøjelig til urenheder.

CASTOR
BÆREOLIE

Castorbønner er blevet opdaget af de gamle egyptere og brugt af deres læger til at beskytte øjnene mod irritation. Påstået brugte Cleopatra det som et skønhedshjælpemiddel. For 1.400 år siden blev det introduceret til Kina fra Indien og er en af de ældste dyrkede afgrøder.

I dag bruges det til dets antiinflammatoriske og vækstfremkaldende egenskaber.

UDSEENDE
Klar gul tyktflydende væske.

FORDELE
Ricinusolie/Castorolie er en stabil blank olie, der mest bruges i dekorativ kosmetik (lipgloss, læbestift, mascara). Det er en naturlig fugtighedscreme, der forhindrer vandtab gennem de ydre lag af huden. Unik i sin sammensætning på grund af ricinolsyren.
Castorolies sammensætning gør den til en ideel hjælp ved mindre sårhelingsprocesser, reduktion af symptomer på den akne-udsatte hud og som en ekstra naturlig hjælp ved behandling af svamp.
Dens kemiske bestanddele har stærke antibakterielle og antiinflammatoriske virkninger - alle disse egenskaber gør den til en god kandidat til hud, tilbøjelig til urenheder.

CASTOR OLIE
(RICINUS COMMUNIS SEED OIL)

100% ØKOLOGISK, JOMFRUOLIE
INGEN FARVER, KONSERVERINGSMIDLER, PARABENER, GMO

KEMISKE BESTANDDELE

Fedtsyresammensætning:

Ricinoleic acid C18:1        82 – 95 %
Oleic acid C18:1          2 – 7 %
Palmitic acid C16:0                < 2 %
Stearic acid               2,5 %

WETALITY’S PRODUKTIONSMETODE
Opnået ved kold presning af Ricinus Communis frø. Opvarmningsprocessen deaktiverer et giftigt enzym kaldet ricin, hvilket gør det sikkert til daglig brug.

MIX
Castor olie er en god baseolie til blanding med andre kosmetiske produkter, især som en bærerolie til forskellige essentielle olier, der skal fortyndes inden topisk behandling. Det anbefales at blande bærerolien på grund af dens tykke og tunge konsistens. Blandingsideer kan findes i nedenstående 'tip og tricks' sektion.

BRUG
Brug det som et kosmetisk produkt alene eller bland det med dine foretrukne essentielle olier efter det ønskede formål.

Hjælper med at pleje øjenvipper, øjenbryn og hår. Du kan tilføje den til en tom mascara-beholder og anvende den på dine øjenvipper og øjenbryn, som et naturligt hjemmelavet serum. Massér i hovedbunden og lad den virke i mindst 1 time (eller natten over) for at fremme hårvækst.

Brug regelmæssigt på svampepåvirkede områder, og sørg også for at desinficere alt udstyr, der er i kontakt med sådanne overflader (neglefiler...)

NYTTIGE TIPS OG TRICKS
Castor olie kan bruges til mange ting.
Klik på knappen for at læse mere om vores tip og tricks:

ADVARSEL
Fortynd altid essentielle olie i en bæreolie inden påføring af huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages.

JOJOBA
BÆREOLIE

Navnet Jojoba stammer fra ordet Hohowi, hvilket betyder frøene eller nødderne. Indianerstammer opdagede jojoba’s frø for at være gavnlige. De brugte olien til at behandle sår og forbrændinger. De opdagede også jojoba’s hud- og hårplejeegenskaber. Jojobaolie begyndte at erstatte hval og andre voksarter fra dyr, da de blev forbudt i 1970'erne. Jojoba er nu blevet anerkendt som endnu bedre på grund af dets fugtgivende virkning.

I dag er jojoba værdsat for dets allergivenlige, milde, men alligevel stærke kosmetiske egenskaber.

UDSEENDE
Klar, lysegul tyktflydende væske.

FORDELE
Jojobaolie er en plantevoks, ikke rigtig olie og er derfor meget stabil. Det absorberes let i huden, efterlader ikke en fedtet overflade, mens den stadig danner en beskyttende barriere på huden, så huden kan trække vejret. Det er en af de bedste olier til hudbeskyttelse med meget sjældne allergiske reaktioner. Jojobaolie er meget modstandsdygtig over for oxidation og fungerer som en naturlig emulgator.
Det hjælper med at kontrollere bumser (talg) og kan også bruges på problematiske teenager’s hud på grund af dets ikke-comedogene egenskaber (tilstopper ikke porerne).

Jojoba er allergivenligt.

JOJOBA
BÆREOLIE

Navnet Jojoba stammer fra ordet Hohowi, hvilket betyder frøene eller nødderne. Indianerstammer opdagede jojoba’s frø for at være gavnlige. De brugte olien til at behandle sår og forbrændinger. De opdagede også jojoba’s hud- og hårplejeegenskaber. Jojobaolie begyndte at erstatte hval og andre voksarter fra dyr, da de blev forbudt i 1970'erne. Jojoba er nu blevet anerkendt som endnu bedre på grund af dets fugtgivende virkning.

I dag er jojoba værdsat for dets allergivenlige, milde, men alligevel stærke kosmetiske egenskaber.

UDSEENDE
Klar, lysegul tyktflydende væske.

FORDELE
Jojobaolie er en plantevoks, ikke rigtig olie og er derfor meget stabil. Det absorberes let i huden, efterlader ikke en fedtet overflade, mens den stadig danner en beskyttende barriere på huden, så huden kan trække vejret. Det er en af de bedste olier til hudbeskyttelse med meget sjældne allergiske reaktioner. Jojobaolie er meget modstandsdygtig over for oxidation og fungerer som en naturlig emulgator.
Det hjælper med at kontrollere bumser (talg) og kan også bruges på problematiske teenager’s hud på grund af dets ikke-comedogene egenskaber (tilstopper ikke porerne).

Jojoba er allergivenligt.

JOJOBA OLIE
(SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL)

100% ØKOLOGISK, JOMFRUOLIE
INGEN FARVER, KONSERVERINGSMIDLER, PARABENER, GMO

KEMISKE BESTANDDELE

Fedtsyresammensætning:

Palmitic acid C16:0                 ≤ 3.0%
Oleic acid C18:1         5.0 – 20.0%
Eicosenoic acid C20:1   55.0 – 75.0%
Behenic acid C22:0         ≤ 1.0%
Erucic acid C22:1       10.0 – 20.0%
Tetracosenoic acid C24:1         ≤ 3.0%

WETALITY’S PRODUKTIONSMETODE
Opnået fra frøene fra busken Simmondsia Chinensis gennem koldpresning og filtrering.

MIX
Jojoba olie er en god baseolie til blanding med andre kosmetiske produkter, især som en bærerolie til forskellige essentielle olier, der skal fortyndes inden topisk behandling. Blandingsideer kan findes i nedenstående 'tip og tricks' sektion.

BRUG
Brug det som et kosmetisk produkt alene eller bland det med dine foretrukne essentielle olier efter det ønskede formål.

Brug jojoba til at berolige og fugte tør hud, især efter solskoldning. Brugt regelmæssigt kan det hjælpe med at forbedre udseendet af fine linjer og ar.

E-vitamin sikrer dets antioxidantegenskaber, som hjælper med at bekæmpe oxidativ stress. Kan anvendes på fedtet hud, der er udsat for pletter, for at kontrollere fremkomsten af talg. Når det kombineres med oral tilskud af kollagen, fremmer det kollagensyntese.

NYTTIGE TIP OG TRICKS
Som bærerolie til essentielle olier: Ideel til at fremstille personlige essentielle olier til duft. Det bedste til denne form for tilberedning er 10 ml flasker med pipette.
Nogle ideer:
Koncentrationsblanding: Rosmarin (6 dråber), Citron (9 dråber);
Romantisk aftenblanding: Clary sage (3 dråber), Ylang Ylang (3 dråber), Bergamot (5 dråber);
Følelsesdæmpende blanding: Romersk kamille (3 dråber), Boswellia (5 dråber), lavendel (5 dråber);
Positive udsigter for kvinder: Clary Sage (5 dråber), Bergamot (7 dråber), Basil (3 dråber);
Positive udsigter for mænd: Clary Sage (2 dråber), Bergamot (7 dråber), Basil (5 dråber);
Anti-stress: Lavendel (5 dråber), Boswellia (5 dråber), Bergamot (5 dråber)

Klik på knapperne for at læse mere om vores tip og tricks:

ADVARSEL
Undgå brug i tilfælde af alvorlige hjertesygdomme. Udfør en følsomhedstest, inden du påfører huden.

SWEET ALMOND
Bæreolie (Sød mandel)

Mandelolie findes i 2 sorter - bitter og sød. Den bitre variant producerer nogle skadelige komponenter, når de behandles, hvilket gør det giftigt. Ordet mandel antages at stamme fra fransk 'almande' og græsk 'amydala'. En del af hjernen, er ansvarlig for beslutningstagning og følelsesmæssig behandling. Man har antaget, at mandler øger disse funktioner. Mandler har oprindelse i Mellemøsten og har spredt sig langs Middelhavet til Afrika og Europa.

Mandelolie er kendt som 'Nøddens konge' og har været brugt i århundreder af gamle kinesiske og ayurvediske udøvere. Mandel har været mest populært til at behandle mindre snit og sår med, men bruges også til at berolige og blødgøre huden. I dag er det en populær ingrediens i kosmetiske produkter på grund af dets gavnlige egenskaber.

UDSEENDE
Flydende, lysegul fed olie.

FORDELE
Sød mandelolie er en af ​​de mest universelle olier, mild i duften og blid i sin sammensætning. Den kan bruges til alle hudtyper og er også velegnet til følsom hud på grund af dens hypoallergene egenskaber. Sød mandelolie er gavnlig for tør hud og hud med forskellige lidelser.

Nogle af dets næringsstoffer og deres fordele: A Vitamin (Retinol) stimulerer produktionen af ​​nye hudceller; Omega3 kan hjælpe med at reducere synlige tegn på for tidlig aldring af huden; E Vitamin og Niacin er effektive til at lysne hudtonen og forbedre den generelle teint; Ceramider i linolsyren fungerer som hudens vigtigste fugtgivende byggesten.

Sød mandelolie nærer huden og kan hjælpe med at mindske forekomsten af ​​ar. Dens ikke-komedogene egenskaber gør den også velegnet til hud med tendens til urenheder og acne. I sin universalitet kan den bruges til både hår og hovedbund.

SWEET ALMOND
Bæreolie (Sød mandel)

Mandelolie findes i 2 sorter - bitter og sød. Den bitre variant producerer nogle skadelige komponenter, når de behandles, hvilket gør det giftigt. Ordet mandel antages at stamme fra fransk 'almande' og græsk 'amydala'. En del af hjernen, er ansvarlig for beslutningstagning og følelsesmæssig behandling. Man har antaget, at mandler øger disse funktioner. Mandler har oprindelse i Mellemøsten og har spredt sig langs Middelhavet til Afrika og Europa.

Mandelolie er kendt som 'Nøddens konge' og har været brugt i århundreder af gamle kinesiske og ayurvediske udøvere. Mandel har været mest populært til at behandle mindre snit og sår med, men bruges også til at berolige og blødgøre huden. I dag er det en populær ingrediens i kosmetiske produkter på grund af dets gavnlige egenskaber.

UDSEENDE
Flydende, lysegul fed olie.

FORDELE
Sød mandelolie er en af ​​de mest universelle olier, mild i duften og blid i sin sammensætning. Den kan bruges til alle hudtyper og er også velegnet til følsom hud på grund af dens hypoallergene egenskaber. Sød mandelolie er gavnlig for tør hud og hud med forskellige lidelser.

Nogle af dets næringsstoffer og deres fordele: A Vitamin (Retinol) stimulerer produktionen af ​​nye hudceller; Omega3 kan hjælpe med at reducere synlige tegn på for tidlig aldring af huden; E Vitamin og Niacin er effektive til at lysne hudtonen og forbedre den generelle teint; Ceramider i linolsyren fungerer som hudens vigtigste fugtgivende byggesten.

Sød mandelolie nærer huden og kan hjælpe med at mindske forekomsten af ​​ar. Dens ikke-komedogene egenskaber gør den også velegnet til hud med tendens til urenheder og acne. I sin universalitet kan den bruges til både hår og hovedbund.

SWEET ALMOND OIL
(PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL)

100% ØKOLOGISK, JOMFRUOLIE
INGEN FARVER, KONSERVERINGSMIDLER, PARABENER, GMO

KEMISKE BESTANDDELE

Fedtsyresammen:

Palmitic acid C16:0    4 – 9 %
Palmitoleic acid C 16:1       < 1.0 %
Margaric acid C 17:0        < 1.0 %
Stearic acid C 18:0          < 3 %
Oleic acid C 18:1   62 – 86 %
Linoleic acid C 18:2     7 – 30 %
Linolenic acid C 18:3       < 0.4 %
Arachidic acid C 20:0        < 0.2 %
Eicosenoic acid C 20:1        < 0.3 %

WETALITY’S PRODUKTIONSMETODE
Koldpresning og filtrering af den modne frøkerne fra mandeltræet.

MIX
Sød mandelolie er en god baseolie til blanding med andre kosmetiske produkter, især som en bærerolie til forskellige essentielle olier, der skal fortyndes inden topisk brug. Blandingsideer kan findes i nedenstående 'tip og tricks' sektion.

BRUG
Brug det som et kosmetisk produkt alene eller bland det med din foretrukne essentielle olie efter det ønskede formål. Er også god til massageolie til følsom babyhud.

Kan påføres under øjnene til behandling af mørke øjencirkler.
Påfør på håret for at beskytte mod solskader på grund af naturlig SPF og for at glatte krøller.
Gnid dagligt på huden for at undgå eller hjælpe med at reducere forekomsten af strækmærker.
Tilsæt et par dråber på en vatpind og brug den som en makeupfjerner.

NYTTIGE TIPS OG TRICKS
Klik på knapperne for at læse mere om vores tip og tricks:

ADVARSEL
Undgå brug i tilfælde af nøddeallergi. Lav en følsomhedstest, inden du påfører ansigtet.

PRODUKTKRAV & SUNDHEDSFRASKRIVELSE

Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt.

Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål.

Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling. Ingen selvledelse i betragtning af personlig sundhed anbefales.


BESØG VORES WEBSIDE PÅ WETALITY.COM FOR AT LÆSE DEN FULDE SUNDHEDSFRASKRIVELSE.